Tervetuloa näytteilleasettajaksi Jämsään – FinnMETKO2014 tapahtuma toteutetaan 15. kerran 28.8.-30.8.2014

Tervetuloa esittelemään koneita, laitteita, palveluita sekä uusia ideoita että innovaatioita – ja ennenkaikkea osaamistanne – todellisille ammattilaisille työkonealan ja sen sidosryhmien ehdottomaan päätapahtumaan! FinnMETKO 2014 – näyttely järjestetään torstaista lauantaihin 28.8.-30.8.2014 Jämsän Ammattiopistolla ja sen lähialueilla, osoitteessa Metsäoppilaitoksentie 14, Jämsä.

FinnMETKO – näyttely on Suomen merkittävin työnäytöksiin perustuva konealan ammatti- ja myyntinäyttely. Kaupallisuus ja todellisissa olosuhteissa toteutetut työnäytökset ja koneiden sekä laitteiden koeajot ovat näyttelyn keskeisintä antia. Näyttely käsittää noin 100 ha maa- ja metsäalueen kulkureitteineen (15 km) ja pysäköintialueineen. Näyttelyn sisällä on ilmaisia bussikuljetuksia entiseen tapaan.

Näyttely kokoaa yhteen niin metsäkone- kuin maanrakennusalankin yrittäjät, tuotekauppiaat, laitevalmistajat ja asiakkaat. Merkittävänä osana näyttelyä on kuljetusala ja sen monipuolinen kalusto. Hyötyajoneuvokaluston rinnalla esiintyvät markkinoilla olevat kuorma-autot omalla näyttelykentällään. Eri palveluiden ja komponenttien tuottajat, alihankkijat sekä monipuoliset sidosryhmien edustajat ovat merkittävä ja kasvava näytteilleasettajaryhmä. Uusin asiakasryhmämme on koneyrittäjien suurin asiakasryhmä – maan- ja metsänomistajat. Näyttelyn monipuolistuessa tarjoamme maan- ja metsänomistajille erinomaisen mahdollisuuden tutustua alan yrittäjiin ja heidän palvelutarjontaansa oikeissa olosuhteissa. Metsänomistajille järjestämme ajankohtaisia työnäytöskohteita mm puupolttoaine tuotannon, taimikon hoidon, lannoituksen, ensiharvennusten, pehmeiden kohteiden ja energiapuunkorjuun merkeissä. Maan- ja metsänomistajilla on mahdollisuus tutustua näyttelyssä laajaan ympärivuotiseen rakentamisen, tien- ja ympäristönhoidon menetelmä- ja kalustotarjontaan. Kävijät ovat ammattilaisia – tutkittua tietoa löytyy. Vuoden 2012 FinnMETKO – näyttely kokosi yhteen yli 350 näytteilleasettajaa ja 34 000 kävijää.

Varaa osastosi nopeasti ja takaa näkyvyytesi konealan suurtapahtumassa

Asiakasyhteyshenkilömme: finnmetko (at) koneyrittajat.fi, p. 040 – 900 9415. Osastot varataan aikaisempaan tapaan siinä järjestyksessä kuin varauslomakkeet asiallisesti täytettyinä ja allekirjoitettuina saapuvat FinnMetko Oy:hyn. FinnMetko Oy, Sitratie 7, FI-00420 HELSINKI, telefax – numeromme on +358- 9-563 0329.

Ilmoitusvarauksien osalta yhteyshenkilömme on Tapio Hirvikoski, puh. 040 – 900 9417, email: tapio.hirvikoski (at) koneyrittajat.fi.

Varaamme kaikki muutosoikeudet osastojen lopulliseen sijoittamiseen ja näyttelyalueen muunteluun lopullisen myyntitilanteen mukaan.

Tervetuloa ammattilaisten FinnMETKO 2014- tapahtumaan!